PERQUÈ HAURIES DE CONTRACTAR
UNA FOTÒGRAFA DE CASAMENTS
QUE SIGUI SINCERA.

(INCLOU LES MEVES TARIFES DETALLADES)

Abans de res vull que et relaxis, serveix-te una copa de vi, obre una cervesa freda o fes-te un te de poma amb canyella.

Tens el cap ple d'informació, has vist 50 perfils de fotògrafs d'Instagram, la teva cosina t'ha recomanat el seu fotògraf, el teu padrí de casament et vol regalar el videògraf... Primer respira i pensa en allò que TU VOLS. Perquè resulta que qui es casa SOU VOSALTRES.

I ho sento, però tothom opinarà sobre el vostra casament, és com quan tens un fill i tothom et dona consells per educar-lo.

Un cop dit això, parlem de les tarifes, la inversió mínima per contractar-me són 1.550 €. Més endavant t'ho explico amb detall.

Però primer et vull dir una cosa important. Em contracteu o no, dedica uns minuts a llegir aquest dossier de tarifes, perque no té res a veure amb els que rebràs dissenyats amb Canva hi ha més a més et pot aportar coses molt útils.

Dit això, comencem!

UN CASAMENT TERRIBLEMENT BONIC

Semblava un dia normal el 23 d'abril del 2022, vaig arribar a la finca i era preciosa o això semblava... No és or tot el que llueix i la realitat sempre supera la ficció.

Algunes de les parets interiors de la casa a mig pintar... vam fer les fotos de la núvia vestint-se a l'exterior i si les veus sembla que estiguéssim en un dels millors ressorts de Bali.
La fotografia pot enganyar i molt. Es una de les virtuds que té.

De cop apareixen uns núvols negres amb molt mala pinta i resulta que la carpa que suposadament oferia la finca no existeix. Tranquils si per Sant Jordi mai plou!
A mitja cerimònia comença el diluvi, els convidats surten corrents.
Movem tota la decoració. Tots fora de perill. Ja som a dins.

Recordeu el 23 d'abril de 2022? Jo ho recordaré sempre. A Barcelona van caure pedres de la mida del meu puny, va fer vent, pluja i calamarsa. Només faltava que nevés. Va sortir a tots els telenotícies.

Aquell dia jo vaig decidir casar-me amb la Laura.
Nuvia mullada nuvia afortunada diuen.

Per sort fa 10 anys que faig fotografia de casaments i sabia perfectament com solucionar cadascun dels problemes que apareixien.

PD: El millor del vídeo que va gravar el meu compi és el moment en què va començar a ploure, la gent corrent amb les jaquetes al cap a càmera lenta. Va ser èpic.

CONCLUSIONS

Que perque t'explico tot això? Perquè en un mateix dia hi ha moltes realitats possibles. Poden passar mil coses i la meva atenció està sobre aquests aspectes, per fer de mi la millor versió.

Faig que el dia sembli MÉS: més bonica la finca, més maca la teva cosina de Murcia, el cel més màgic... exagero sí, però perquè m'entenguis. La fotografia si la saps fer servir bé té aquest poder màgic.

No em quedo en lo superficial. Capturar l'emoció d'una persona en una foto és el que més m'agrada de la meva feina. I això s'aprecia a les meves fotos, si les has vist ho sabràs.

Els meus reportatges podran ser moltes coses, però mai plans, mai avorrits.

Et dic que soc sincera perquè mai et vendré el producte més car, et vendré el que necessites. Et poso un exemple, els àlbums de casament són caríssims i he aconseguit que tinguis el teu àlbum de casament per 250€. I a sobre és preciós. Per què? Perquè no vull que renunciïs a l'àlbum.

Un altre exemple és el meu flux de treball. En menys d'un mes tindreu les vostres fotos. Perquè sé que tindreu mil ganes de veure-les. Faig 15 casaments per temporada perquè són els que puc i vull assumir per treballar tranquila i fer be la feina.

Seré la fotògrafa més simpàtica del món amb els teus convidats perquè s'ho mereixen.

Soc una fotògrafa NINJA. Moltes vegades no t'adonaràs ni de que t'estic fent fotos. I per què? Perquè a mi no m'agrada que em facin fotos, però m'encanta tenir fotos on surti bé! I això ho aplico a la meva feina. Busco la naturalitat sense molestar.

Cobreixo tot el dia, des de la preparació fins 1 hora després del ball. No pateixis pels timings, el que és estrany en un casament és que tot vagi en punt. Em donaràs la raó.

Us enviaré una galeria online amb totes les fotos llestes per descarregar, així ho podreu compartir fàcilment per WhatsApp amb els vostres convidats o amb la família.

I ara sí, parlarem d'una cosa molt important, els diners.

INVERSIÓ

QUE INCLOU EL SERVEI I per un PREU RAONABLE

✔️El reportatge inclou la cobertura de tot el dia, 10 hores de feina. Una servidora, que ja mig em coneixes, i en Miki el meu compi videògraf i pilot de Drone que es majísim. Comencem durant la preparació de la parella i marxem una vegada tenim les fotos de la festa resoltes.

✔️ S'entreguen 500 fotos en alta resolució on veuràs: retrats de la gent que més estimes, llàgrimes, abraçades, amics rient, anècdotes, mirades furtives, abraçades sentides, eufòria desbocada, bailoteos, la tendresa als ulls dels teus familiars, les ganes de compartir… en fi, 500 imatges de la celebració de la vida i de l'amor. Sempre entreguem les fotos en color i en blanc i negre. En dos pendrive de fusta monísims amb alguna sorpresa més. (Una mica d'intriga sempre està bé).

✔️ Un àlbum amb les 150 fotos que escullis. De 30 x 30. Tens 8 colors a escollir. Ve amb una caixa de fusta de roure que es tanca formant un sol bloc.

✔️ Un vídeo de 10 minuts amb els millors moments del teu casament en viu i per sempre. El dron es imprecindible i clar entra dins del preu.

✔️ Una galeria en línia que podràs compartir amb la teva família i convidats. Perquè les fotos es puguin descarregar d'una manera ràpida i senzilla.

✔️ Un tràiler del vídeo en format 1:1 o REELS per compartir a les teves xarxes socials.

✔️ Entreguem tots els bruts. És a dir, totes les fotos realitzades sense retocar i tot el que grabem es per vosaltres. No cobrem cap extra. Perque ens sembla absurd.


Tens 4 opcions i aquests són els preus:


OPCIÓ 1: Si vols FOTOS + ÀLBUM + PENDRIVE DE FUSTA:
1.500€

OPCIÓ 2: Si vols VÍDEO + TRÀILER + PENDRIVE DE FUSTA :
1.500€

OPCIÓ 3: Si vols VÍDEO + FOTOS + TRÀILER + ÀLBUM + PENDRIVE DE FUSTA :
2.500€


OPCIÓ 3:Si ho voleu TOT:

VÍDEO + FOTOS + TRÀILER + ÀLBUM + PENDRIVE DE FUSTA
+ PRE O POST BODA DE FOTOS I DE VÍDEO
+ 2 fotógrafs
+ 2 videógrafs

+ 2 copias del albúm en un format reduit per regalar als teus pares
+ Tots els discursos grabats en màxima qualitat d'audio
3.600€

Extras:
FOTOMATÓN 3H 540€
VIDEOMATÓN 2H 590€
FOTÓGRAF O VIDEÓGRAF EXTRA 400€.
(Recomano contractar 2 professionales si sou més de 100 convidats, amb menys convidats, amb un fotógraf i un videógraf es suficient )

Per què dic a un preu raonable?

Perquè sé al 100% que ho és.
I no pas perquè t'ho digui jo.
És tan fàcil com comparar.
Hi ha qui et cobra el doble que jo per fer exactament el mateix. I té l'agenda plena.
Hi ha qui et cobra la meitat, però llavors oju! el resultat no serà el mateix.
Sempre t'entregarem un resultat professional.
Mai multiplicarem les xifres.
Vols exemples? Us cobrem l'àlbum a preu de cost, no cobrem el Drone a part, no cobrem els bruts a part, no cobrem les replicas dels àlbums..
Perquè sabem que al dir la paraula CASAMENT la gent embogeix amb els preus.
Perquè sé el que val la meva feina i la de tot el meu equip.
L'actitud i l'amor que li posem tant el dia del casament com després durant tota l'edició.
Perquè sabem que cal ser igual de majos que de professionals.
Que cal entendre molt be tots els moments d'un casament.
Ho sé per moltes raons.

PREGUNTES QUE T'ESTÀS FENT

Puc prescindir de l'àlbum?
Per descomptat, però és absurd perquè només t'estalviaràs 100 €.

Cobreixes tot el casament?
Sí, cobreixo tot el dia, des de la preparació fins 1 hora després del ball. No treballo ni en altres casaments el mateix dia, ni el dia abans, ni el de després. M'agrada estar al 100% d'energia.

Hi estan inclosos els desplaçaments?

Els desplaçaments estan inclosos a tot Catalunya. Si et cases a Santorini o a un poble d'Astúries ho parlem. Trobarem la millor opció.

Menjaràs el dia del casament?
Els fotògrafs també mengem.

Amb quant de temps d'antelació hem de reservar la data?
A mi això m'és igual. Però faig màxim 15 casaments cada any.
És senzill. Si us agrada el que faig i el preu us sembla raonable és tan fàcil com reservar una reunió i que parlem per videotrucada.

👇 Clica va que no mossego!👇